Projektit
Yhteystiedot

Monipuolisuus on vahvuutemme

Pienistä keikoista laajoihin monikameratuotantoihin


Tässä on vain muutamia esimerkkejä viime vuosina toteuttamistamme tuotannoista. Kerromme mielellämme lisää referensseistämme.


asiakkaitamme

 

 

Marja Kurki

Video on erityisen vaikuttava media visuaalisten tuotteiden markkinointiin. Muotiin liittyvät tuotteet ovat yksi hyvä esimerkki. Olemme kuvanneet ja editoineet Marja Kurjelle useita markkinointivideoita.

Vain Elämää ja POP Pankki

POP Pankki tapasi Vain Elämää -sarjan viidennen kauden tähdet VIP-risteilyllä Eckerö Linen M/s Finlandialla. Mikä oli tähtien mielestä yhdessä vietetyn viikon paras hetki? Se selviää tuottamallamme videolla!

 

 

Espoon kaupunki ja "Meidän roskis"

"Meidän roskis" -projekti on Espoon kaupungin tapa vähentää roskaamista ja roskiksiin kohdistuvaa ilkivaltaa. 1700 lasta ja nuorta saivat mahdollisuuden suunnitella Espoon katukuvaan 167 taideroskista. Ympäristömuotoilija Niko Riepponen ja Westendinpuiston koulun oppilaat kertovat kokeilun tuloksista.

HSY ja pelastusharjoitus tunnelissa

Olemme HSY:n monivuotinen sopimuskumppani ja toteuttaneet heille markkinointi-, koulutus- ja tapahtumavideoita.. Pääsimme esimerkiksi mukaan pelastusharjoitukseen, jossa koirien kanssa laskeuduttiin tunneliverkostoon etsimään kadonneita työntekijöitä. Katso oheiselta videolta miten sukeltaminen syvälle Helsingin katujen alle sujui.

 

 

Slush 2017

Slush on tapaamispaikka startup-yrityksille, kansainvälisille sijoittajille, talouselämän vaikuttajille ja medialle. Vuonna 2017 tapahtuma järjestettiin marraskuussa Helsingin messukeskuksessa. Olimme paikan päällä tallentamassa haastatteluja ja tunnelmia asiakkaillemme. Pieni kooste oheisessa videossa.

Laura Tuomi

Musiikkivideo on aivan oma taiteenalansa ja meille hyvin mieluinen. Tuotannoissa yhdistyy monen eri taitelijan ja ammattilaisen näkemys ja osaaminen. Meillä on ollut kunnia olla toteuttamassa useita hienoja musiikkivideoprojekteja. Elämäntapamuusikko, nainen ja kitara, arjen oivaltaja Laura Tuomi on yksi näistä. Musiikki on Lauralle mielenterapiaa. Lauralle olemme tehneet monta musavideota, joista tässä esimerkkinä kaunis ja puhutteleva "Olen nähnyt rajan".

 

Sodexo

Yritys- ja tuote-esittelyt, brändivideot ja testimoniaalit ovat meille tuttuja tuotantoja. Oli tavoite sitten herättää tunteita, jakaa tietoa tai synnyttää mielikuvia, me löydämme tarvittavat audiovisuaaliset keinot. Vuosina 2016-2017 teimme Sodexolle nettiin lounasravintoloiden ja kokouskeskusten esittelysarjan.

 

Kasperi Salokoski & Nuance

Kauneus. Tunnelma. Perinne. Yksinkertaisuus.
Kasperi Sarikoski & Nuance on ottanut vaikutteita näistä kaikista. Musiikillisesti he ovat jossain jazzin ja rockin välimaastossa. Niin ovat monet muutkin bändit, mutta tämän bändin tavoitteena on saada musiikki kuulostamaan heidän omaltaan. Miten he ovat onnistuneet? Se sinun täytyy kuunnella itse. Lue lisää osoitteesta ksnuance.com

 

 

Messukeskus

Olemme toteuttaneet Messukeskukselle usean vuoden ajan tapahtumatuotantoja, kävijä- ja asiakashaastatteluita sekä markkinointivideoita sosiaaliseen mediaan. Nopeatempoiset tapahtumat ja tiukat tuotantoaikataulut ovat meille arkipäivää.

Suomen Cheerleadingliitto

Urheilutapahtumat ovat monesti teknisesti haastavimpia toteutuksia. Jotta suoritukset saadaan monipuolisesti kuvattua, kameroita vaaditaan useita, olosuhteet sekä aikataulut ovat vaativia ja ottoja on vain yksi. Suomen Cheerleadingliitolle sekä sen jäsenseuroille olemme kuvanneet kisoja, koosteita sekä koulutusvideoita jo monen vuoden ajan. www.scl.fi

 

 

 

Copyright © 2024 Strand MediaLabs Oy