Projektit
Yhteystiedot

Monipuolisuus on vahvuutemme

Pienistä keikoista laajoihin monikameratuotantoihin


Tässä on vain muutamia esimerkkejä viime vuosina toteuttamistamme tuotannoista. Kerromme mielellämme lisää referensseistämme.


Vain Elämää ja POP Pankki

Syksyllä 2016 POP Pankki tapasi Vain Elämää -sarjan tulevan viidennen kauden tähdet VIP-risteilyllä Eckerö Linen M/s Finlandialla. Mikä oli tähtien mielestä yhdessä vietetyn viikon paras hetki? Se selviää tuottamallamme videolla!

 

 

Espoon kaupunki ja "Meidän roskis"

"Meidän roskis" -projekti on Espoon kaupungin tapa vähentää roskaamista ja roskiksiin kohdistuvaa ilkivaltaa. Vuoden 2015 aikana 1700 lasta ja nuorta saivat mahdollisuuden suunnitella Espoon katukuvaan 167 taideroskista. Ympäristömuotoilija Niko Riepponen ja Westendinpuiston koulun oppilaat kertovat kokeilun tuloksista.

Arman ja HSY:n sokkolajitteluhaaste

HSY ja Arman Alizad haastoivat kaupunkilaisia lajittelemaan roskia sokkona 5.10.2015. Me olimme kameroinemme mukana matkassa. Katso parhaat palat haastekierrokselta Helsingin ytimestä.

 

 

Ilmakuvausta

Teemme nyt myös ilmakuvausta! Modernit multikopterit ovat avanneet aivan uuden maailman videokuvauksessa, niiden avulla on mahdollista viedä kamera paikkoihin, joihin olisi muuten mahdotonta tai liian kallista mennä kuvaamaan. Tapahtumatuotannot, mainoskuvaukset, kiinteistökuvaukset tai vaikka eeppiset maisemat onnistuvat meiltä uudella kalustolla.

Aikamiehet 50 vuotta

1964 perustettu Lauluyhtye Aikamiehet täytti vuonna 2014 50 vuotta. Aikamiesten tunnetuimpiin levytyksiin kuuluvat mm. 'Iltatuulen Viesti' ja Dannyn kanssa levytetty 'Tämä taivas, tämä maa'. Juhlavuosi piti sisällään monia eri tapahtumia, jotka huipentuivat juhlakonserttiin Kulttuuritalolla 17.10.2014. Aikamiesten mukana menossa olivat Danny & D'Voices ja tangokuningatar Heidi Pakarinen. Taltioimme konsertin monikameratuotantona.

 

 

Slush 2017

Slush on tapaamispaikka startup-yrityksille, kansainvälisille sijoittajille, talouselämän vaikuttajille ja medialle. Vuonna 2017 tapahtuma järjestettiin marraskuussa Helsingin messukeskuksessa. Olimme paikan päällä tallentamassa haastatteluja ja tunnelmia asiakkaillemme. Pieni kooste oheisessa videossa.

Laura Tuomi

Musiikkivideo on aivan oma taiteenalansa ja meille hyvin mieluinen. Tuotannoissa yhdistyy monen eri taitelijan ja ammattilaisen näkemys ja osaaminen. Vuonna 2014 meillä on ollut kunnia olla toteuttamassa useita hienoja musiikkivideoprojekteja. Elämäntapamuusikko, nainen ja kitara, arjen oivaltaja Laura Tuomi on yksi näistä. Musiikki on Lauralle mielenterapiaa. Kuvasimme ja editoimme keväällä 2014 hänen ensimmäisen musiikkivideonsa "Olen nähnyt rajan".

 

Sodexo

Yritys- ja tuote-esittelyt, brändivideot ja testimoniaalit ovat meille tuttuja tuotantoja. Oli tavoite sitten herättää tunteita, jakaa tietoa tai synnyttää mielikuvia, me löydämme tarvittavat audiovisuaaliset keinot. Vuosina 2016-2017 teimme Sodexolle nettiin lounasravintoloiden ja kokouskeskusten esittelysarjan.

 

Kasperi Salokoski & Nuance

Kauneus. Tunnelma. Perinne. Yksinkertaisuus.
Kasperi Sarikoski & Nuance on ottanut vaikutteita näistä kaikista. Musiikillisesti he ovat jossain jazzin ja rockin välimaastossa. Niin ovat monet muutkin bändit, mutta tämän bändin tavoitteena on saada musiikki kuulostamaan heidän omaltaan. Miten he ovat onnistuneet? Se sinun täytyy kuunnella itse. Lue lisää osoitteesta ksnuance.com

 

 

Messukeskus

Olemme toteuttaneet Messukeskukselle usean vuoden ajan tapahtumatuotantoja, kävijä- ja asiakashaastatteluita sekä markkinointivideoita sosiaaliseen mediaan. Nopeatempoiset tapahtumat ja tiukat tuotantoaikataulut ovat meille arkipäivää.

 

Toteutimme Tanssiseura Baunssi ry:lle ja YLE Urheilulle Rock ja Swing -tanssien SM -kisojen monikameratuotannon vuosina 2013 ja 2014. Vauhdikkaan tanssitapahtuman taltiointi esitettiin televisiossa ja Yle Areenassa.

 

Sportmama DVD on fysioterapeutin suunnittelema raskauden ajan treeniohjelma, joka sopii raskauden eri vaiheisiin. Hoidimme DVD-tuotannon alusta loppuun: tuotantosuunnittelun, kuvaukset, jälkituotannon, painomateriaalin valmistelun ja DVD-kopioinnin. DVD on saatavilla verkkokaupasta osoitteessa www.sportmama.fi

 

 

Konserttitaltiointeja

Musiikkiesitysten tuotannoissa haasteena on erityisesti ääni. Olemme kuvanneet ja äänittäneet niin sinfoniaorkestereita, kuoroja kuin soolotaiteilijoitakin. Tavoitteemme on aina tinkimätön: välittää tilaisuuden tunnelma täydellisen aitona - kuin katsoja olisi paikan päällä.

 

 

Maija Lepistö

Kulttuuritapahtumien taltiointi vaatii tiivistä yhteistyötä taiteilijoiden ja tuotantotiimin välillä, jotta lopullisessa videossa tuodaan esille juuri niitä elementtejä, joita teoksessa halutaan korostaa. Tanssija-koreografi ja tanssinopettaja Maija Lepistö on yksi ilmaisuvoimaisimmista suomalaisista flamencotanssijoista. Olemme taltioineet useita hänen esityksiään.

 

 

 

Suomen Cheerleadingliitto

Urheilutapahtumat ovat monesti teknisesti haastavimpia toteutuksia. Jotta suoritukset saadaan monipuolisesti kuvattua, kameroita vaaditaan useita, olosuhteet sekä aikataulut ovat vaativia ja ottoja on vain yksi. Suomen Cheerleadingliitolle sekä sen jäsenseuroille olemme kuvanneet kisoja, koosteita sekä koulutusvideoita jo monen vuoden ajan. www.scl.fi

 

 

 

 

Isac Elliot & Samsung

Helsingin Samsung Experience Storessa järjestettiin 10.5.2014 Isac Elliotin VIP-keikka Samsungin kilpailun voittajille. Me olimme myös paikalla. ;)

 

Copyright © 2017 Strand MediaLabs Oy